Vad är en skraplott?

För de flesta förknippas skraplotter med lotter man köper i tobaksaffärer från Svenska spel. Vanliga lotter är tialotter, femmanlotter och – kanske framförallt – trisslotter. Numera finns även ”digitala” skraplotter, dvs skraplotter som skrapas på internet, på nätet är utbudet betydligt större och vinstchansen är dessutom bättre – mer pengar tillbaka till spelarna!

Vad är en skraplott?

En skraplott är en lott täckt av ett skikt som inte går att se igenom, ofta är skiktet gjort av latex. För att kunna se igenom skiktet och ta reda på om det finns någon vinst därunder behövs lotten skrapas – därav namnet skraplott. Den allra vanligaste principen för skraplotter är att tre likadana summor ska skrapas fram i fälten – lyckas man med detta vinner man summan.

Skraplotter på Internet

Skraplotter finns självklart även på Internet. Det finns dels ”rena” skraplottssidor eller som ett sidospel hos något spelbolag. Bingosidor erbjuder exempelvis ofta skraplotter för sina spelare.

Här på skraplotteronline.net hittar du de senaste nyheterna om skraplotter på Internet från de spelbolag som erbjuder skraplotter på nätet! Många spelbolag erbjuder gratis skraplotter när du blir medlem för att prova på, en utmärkt chans att vinna lite pengar gratis! Ofta är värdet på gratis-bonusen runt 50 kr / 5 euro.