Trisslotter

Triss är Sveriges största skrapspel genom tiderna. Nästan överallt så kan man se ”Plötsligt händer det”-reklam om trisslotter. Seden starten av triss 1986 har vinsterna och populariteten vuxit lavinartat. Det som har gjort triss så troligt populärt att man brukar oftast vinna på sina skraplotter. Även fast det inte är mycket så brukar man som vinst tjäna tillbaka pengarna som man la ut på trisslotten. Sen att det blir nya miljonärer varje år är bara ett plus för många.

Trisslotten

Trisslotten består av 9 rutor och varje ruta innehåller ett värde på en summa pengar. Målet är att skrapa fram tre stycken lika värden på din trisslott. Skulle du få t.ex. tre stycken 100 kronor så har du vunnit 100 kronor. Svårare än så är det inte. Skulle du ha svårt att förstå reglerna så går det alltid att läsa på baksidan av trisslotten. Där står reglerna till punkt och pricka.

Skulle du få tre i rad så går du bara in hos ett Svenska spel ombud och lämnar in lotten så får du pengarna direkt i handen. Om det inte handlar om större summor förstås!

Var köper man billiga trisslotter?

Trisslotter kan man köpa nästan var som helst i dagens Sverige. Nästan varje matvarubutik i Sverige säljer trisslotter från Svenska spel och nu kan man även köpa och skrapa trisslotter på nätet. Eftersom det inte finns någon konkurrens på den svenska marknaden då Svenska spel har monopol på spel, betting osv, så kan man inte hitta billiga trisslotter på t.ex. ICA eller Coop. Letar du efter billiga trisslotter så bör du kolla på Svenska spels hemsida – http://svenskaspel.se. De kan ha någon kampanj där vilket gör att trisslotterna blir billigare.

Nya regler sedan 2009 angående triss

Under 2009 så ökade svenska spel sin åldersgräns på alla typer av spel där man spelar om pengar. Det betyder lite snabbt att du kanske måste ha ID med dig när du ska handla en trisslott. Så se till ha med ID när du går och handlar. De har blivit mycket hårdare på detta sedan ändringen 2009.