Svensk spelare vann 37 miljoner på Unibet

Den 19 december är en dag som en 26-årig man från Stockholm kommer att minnas i resten av sitt liv. Det var nämligen dagen då han blev 37 miljoner kronor rikare. Det var på Arabian Nights, en av de mest populära jackpottautomaterna från den svenska spelutvecklaren Net Entertainment, som stockholmaren tog hem jättevinsten. Lite extra roligt är att han spelade för lägsta möjliga insats.

unibet spelVinsten på 37 miljoner (4,1 miljoner euro) var den andra högsta som Unibet Sverige någonsin har betalat ut, och den tredje högsta om man räknar med alla utbetalningar från Unibet till alla länder. Spelaren har valt att vara anonym, vilket är klart förståeligt, men Unibets presschef har givetvis fått sig en pratstund med honom.

”Jag blev så överraskad. Det var så svårt att förstå. Man hör om och läser om andra som vinner, men inte tror man att det kommer att hända en själv. Och sedan hände det här. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack”, säger 26-åringen från Stockholm.

Presschefen Jonas Nilsson på Unibet tillägger: ”Det känns fantastiskt roligt att kunna betala ut en sådan stor julklapp med bara några dagar kvar till julafton. Det var verkligen en mycket glad och uppspelt vinnare jag talade med. Han sa att det kommer att ta ett tag att smälta vinsten. Det verkar inte som att han har kommit över chocken riktigt”.

Vad ska då vinnaren göra med alla pengar? Som nybliven miljonär finns det mycket som lockar, men 26-åringen verkar ha båda fötterna på jorden. En semesterresa står på programmet. Han kommer också dela med sig av en del av vinsten till nära och kära samt köpa en lägenhet.