Skraplotter i mobilen

Skraplotten är spelet om pengar som aldrig går ur tiden och inte ens nu i våra dagar, då den mesta av spelunderhållningen är digital, har skraplotten förlorat sin status. Alla spelsidor på nätet erbjuder skraplotter av olika slag och variationen online är betydligt större än den du har när du botaniserar i utbudet i kassan i mataffären.

Med den snabba tekniska utvecklingen när det gäller mobila enheter har skraplotterna även hittat till mobiler och surfplattor. Egentligen är ju de mobila enheternas skärmar alldeles optimala för skraplotter. De är ju avlånga och skärmstorleken (åtminstone på en smartphone) är ju ungefär densamma som storleken på en skraplott.

Så här skrapar du lotter i mobilen

Att skrapa en lott i mobilen är precis lika enkelt, om inte enklare, som att skrapa en vanlig papperslott. Det är dock inte riktigt lika enkelt att så att säga få fram lotten på mobilskärmen.

Först och främst måste du ha ett spelkonto med pengar på en spelsida, till exempel ett casino eller en bingosida, som erbjuder skraplotter. Sedan ska du gå in på spelsidans mobila webbplats och logga in där. Normalt slår du in den vanliga adressen för att komma rätt. Nästa steg är att leta reda på den skraplott du vill spela på och köpa ett exemplar. Själva skrapet är en enkel match. Du skrapar med fingrarna på samma sätt (dock utan att få grå plast överallt!) som du gör i verkliga livet. Om du tar hem en vinst landar vinstpengarna direkt på ditt spelkonto. Om du förlorar kan du göra ett nytt försök eller prova på något annat spel.

Vinster på skraplotter i mobilen

När det gäller vinstplaner för skraplotter i mobilen är det helt klart så att du har både större vinstchanser och även större vinster att hämta jämfört med om du skrapar en fysisk lott i butiken. Skillnaden är faktiskt förvånansvärt stor och om du provar på att skrapa lotter i mobilen kommer du förmodligen aldrig att vilja skrapa en vanlig lott (till exempel från monopolet) igen.

Hur mycket du kan vinna på en skraplott i mobilen beror självklart på den enskilda lotten. Vinstplanen utgår alltid från hur mycket lotten kostar och vilken återbetalning som gäller för alla lotter som helhet. Lite speciellt med många skraplotter i mobilen är att du själv kan påverka vinstplanen, detta genom att helt enkelt justera din insats. Ju mer du betalar för lotten, desto större maxbelopp kan du vinna, och vice versa.